2013. április 8., hétfő

ORBÁN BETILTATTA A GÓJ MOTORBŐGETÉST * HALLGATNAK RÁ??

 A "CIONISTÁK" OSZTÓDÁSSAL SZAPORODNAK?

 MAGYAR ZSIDÓ VALÓSÁG

Eddig volt nekünk a Magyar Cionista Szövetség (Macesz) egy öttagu vezetőséggel és kb. 10 taggal, ami máris több mint egy minjen. Mióta Dr Englender jobblétre szenderült, mintha egy ici-picit lanyhult volna a sokoldalu tevékenység, most meg látjuk hogy van egy cionista "szervezet" is, melynek céljai közé tartozik "a zsidó-keresztyén kinyikatkoztatást(?!) népszerüsiteni".

Lássátok feleim ők maguk mondják hogy

Magyar Cionisták Szervezete 

Mi egy cionista elveket való civil szervezet vagyunk. Célunk az antiszemita szélsőjobbos, náci, fasiszta eszmék visszaszorítása Magyarországon. Minden lehetőséget megragadva próbáljuk a zsidó-keresztyén kinyilatkoztatást népszerűsíteni. Sajnos Magyarországon ismét terjednek a fajgyűlölő eszmék (antiszemitizmus, fasizmus, rasszizmus). Fontos, hogy ezek ellen felvegyük a harcot és ne engedjük, hogy tovább terjedjenek!
visit

Legfrissebb 

Obama Jeruzsálemben

2 napja

A Jeruzsálemi Kongresszusi Központban tartott beszédet Barack Obama amerikai elnök, aki hangsúlyozta az Egyesült Államok és Izrael közötti szoros kapcsolatot, és méltatta a zsidó állam sikertörténetét, utalva az izraeli demokráciára és sajtószabadságra. Tovább »

Magyar Cionisták Szervezete »

 

      A kérdés ami önkéntelenül felvetődik: 1) Tivadar tud erről? Ha tudna – mit mondana? 2) Ha ezek valóban osztódással szaporodnak, hány ilyen szervezethez lesz még szerencsénk? 3) A végén fel fogják öket venni "A Kongressz" társszervezetei közé?

KI LESZ AZ ÚJ (CSÁKI)ORSZÁGOS?

Ezek csak mende-mondák, nem lehet mérget venni rájuk. Mégis, hogy ne mondják hogy nem szóltunk - - -

    A szentéletü rabbinnus, a Lévi nemzetség örökös tagja, akinek sikerült rövid idő alatt tönkre ortodoxiálni a Csákit – már úton van Amerika felé, ahol biztos egy nagy ortodox zsinagóga várományosa lesz, miután azok már régóta szivrepesve várnak egy pesti neológ rabbira, ortodox csökevényekkel, akit csak a mószer sviháknak sikerült megszabaditania, anno kellemetlen rosekóljátok.

  Na de ki lesz a Csáki grúzainak rabbija? Nem lehet a nyájas nyájat csak úgy magára hagyni. Lehet hogy a kis D. félállásban elvállalná, de még nincs felavatva, mert egyrészt nem fizetődk ki, másrészt a mama nyugodjon, megtiltotta hogy neológ legyen igy ő most ortodox.

A rebesgetések alanya - de nem hisszük el – csak akkor állna kötélnek, ha egy isteni csoda folytán az Örzse feloszlatná magát, azzal hogy már nincs szükség rá. Ez azonban nem következik be presztizs okokból: a sipuccának kell a Scheiber ucca, még ha egy fillért sem ad neki, viszont az e-ü megigérte(nem tévesztendő össze az üviggel, aki örökös, de nem lakik Nagykőrösön), hogy országost csinál belőle, mert erre van most égetően szüksége a 10 ezer+-nak, másrészt meg a csinnadratta eltereli a figyelmet a Chábádról.

Persze, nem győzzük hangsulyozni hogy nem hisszúk el, de mindenki ezt suttyogja, már a "motorosok" is- - -  

 MI A "HEKSEL" ÉS KI A SZAKÉRTŐ?

Az hogy Andika kommercionális propagandát csinál - peszach után – egy kvázi kóser kávénak – lelke rajta, illetve valami rokona csinálja. De mit jelenthet az hogy "heksel" és ki lehet ez   a F.B. a kávé és kásrut szakértő?

Válaszokat a harmadik emeletre kérünk.

ORBÁN SZERINT A "MAGYAROK MEGVÉDIK A ZSIDÓKAT",

-         TEHÁT A MAGYARORSZÁGI ZSIDÓK NEM MAGYAROK

Orbán:megvédjük zsidó honfitársainkat


A kormányfő ezt az Országházban mondta tavaly év végén, amikor Magyarországhoz méltatlannak nevezte a jobbikos Gyöngyösi Márton korábbi parlamenti felszólalását.

„Ameddig én ezen a helyen állok, Magyarországon senkit sem érhet semmilyen bántódás hite, meggyőződése vagy származása miatt. Szeretném világossá tenni: (…) mi, magyarok megvédjük zsidó honfitársainkat. A magyar nemzet megszenvedte a diktatúrákat. Nem fogjuk hagyni, hogy bárki, bármely politikai irányzat, gazdasági erő vagy éppen külföldi hatalom ismét eltérítse Magyarországot demokratikus meggyőződésétől, a szabadság szeretetétől vagy az emberi méltóság feltétlen tiszteletétől" – közölte Orbán Viktor.

 Tegnap meg azt  mondta – Pintér helyett,-  hogy a motoros felvonulás sérti a kisebbségek jogait, vagyis a zsidó kisebbségét – akik ezek szerint nem magyarok...

2 megjegyzés:

  1. A macesz az Pészahi étel.
    Van viszont MCSZ melynek vezetőségét a 10 tagszervezete adja.
    Vagyis megvan a minjen a tagok nélkül is.
    Csak szólok:Az egyik legnagyobb tagszervezet létszáma:2500 tagdíjat fizető.
    Az új magát cionistának nevező szervezet az ATV-n hirdeti magát. Ebből kitalálható,hogy nyilván akihez a az ATV közel áll,annak a szervezete.
    Még nem kérték a felvételüket az MCSZ-be.

    VálaszTörlés
  2. Orbán kijelentéséhez:
    Magyarországon 13 kisebbség van elfogadva.
    Ezek közül NEM szerepel a zsidó kisebbség.
    Vagyis Államalkotó nemzet.
    Ezt bizonyítja 3. királyunk, Aba Sámuel is,aki a Kabar törzs főnöke volt,és Szent István hugának férje.Sírja ma is az Abasári monostorban található.

    VálaszTörlés