2012. november 29., csütörtök

 

                                IGY TÜNTETÜNK  MI

                                            MAGYAR ZSIDÓ VALÓSÁG 

      MÁR MONDTAM ,HOGY a JOBBIK A MARKÁBA RÖHÖG A ZSIDÓ TÜNTETÉSEKEN ÉS A NYUGATI SAJTÓ ZSÖRTÖLŐDÉSEIN: "irjatok, mondjatok amit akartok, egy feltétellel: "Spell our name correctly!" – irjátok a nevünket helyesen, hogy mindenki felismerjen bennünnket (Jobbik  két bé-vel) hogy tévedés ne essék.?"

 

Mondtam. Na és?

 

Ez a hivatalos álláspont, amit Vona testvér nyiltan kifejtett. Legközelebbi parlamenti szinház jelenetük az istengyilkosság lesz, vetitéssel egybekötve, Mel Gibson közremüködésével. A képmutató baloldal tiltakozni fog, a zsidók bepánikoznak és tüntetnek – ebben ujabban nagy gyakorlatra tettek szert – és a nyugati sajtó ismét elitéli a magyar kormányt melynek szóvivői ismét előveszik a fiókból a mindenkorra jó sablon nyilatkozatot és azt ismét kiadják közlésre, az előző nyelvtani hibákkal egyetemben.

 

Egyébként hogy a dolognak vallási, vagyis gibsoni szinezete legyen, ma a következő "hozzászólást" kaptuk tegnapi szösszenetünkre:

 

"Lászlo Déri új megjegyzést írt a(z) "  MAGYAR ZSIDÓ BOTRÁNY   A NAGY ZSIDÓ (EL..." című bejegyzésedhez: 

"Nem bántani akarlak benneteket csak gondoljatok bele
 
Mikor Krisztust megfeszítették akkor nem sírt a szátok , Krisztus helyett a gyilkos Barabást választottátok .
Isten nem ver bottal .
 
Amit másnak okoztok magatoknak is megadatik .
 
Gondoljátok csak végig miért is történt az ami történt a történelem során .
Jobban tennétek ha csendbe maradnátok .
 
Jó tett helyett jót várj gondold csak végig .
Isten Mózes ideén megszabadított benneteket a rabszolgaságból .
Helyette ti a fiát halára ítéltétek és a keresztfára küldtétek ".
 

 

Az álnév ami ilyenkor ezekben a "szent" körökben használatos – az rendben , de a hülyeség - ami megbocsáthatatlan  -  megmagyarázza az álnevet. Oké.

 

    A tüntetés  a parlamentnél – ami egyébként tök felesleges volt – nagyon jól sikeredett: a százezernyi zsidóból egy százalék biztos ott volt. sokan sárga csillaggal , bár a  csillagos többség valószinüleg nemzsidó szimpazitáns volt, meg pár tucat hivatásos tüntető, akik minden tüntetésen ott vannak, mert unatkoznak otthon.

 

     Egy tegnap kapott magánlevélben egy zsidó hölgyismerösöm igy ir:

 

"--------Ma mégis mentem tüntetni a parlamenthez, voltunk vagy ezren. Iványiékat nem láttam. Sárga csillagot ilyen büszkén emberek még nem hordtak. De ahogy szétszéledt a tömeg, a legtöbben (én is), egyből levették a kabátjukról.

      Szemét egy ország ez, lassan félni kezdek én is.--------"

 

    Még jó hogy csak lassan.

                                  * * *

     A hölgy, aki jó pár évvel a Sóá után született, életében nem látott embereket, illetve zsidókat, sárga csillaggal, de azért tudja, hogy "ilyen büszkén soha ne hordtak". De aztán, a legtöbben levették (ő is).

 

    Ebben a mondatban minden benne van. Itt a magyarországi zsidók a tükörbe nézhetnek és láthatják önmagukat. Itt Zuroff sem segit, semmi nem segit.

 

Igy tüntetünk mi.

 

De aztán levesszük, hazamegyunk és magyarkodunk tovább. Hiszen már megmondta (ki is?) hogy itt élnünk és halnunk kell...

 

(Ui. Iványiék éppen Izraelben voltak, gyerekeket visznek Sdérotból, hogy a háborus izgalmakat kipihenjék. Ez  sokkal pozitivabb mint a tüntetés, amire még sok alkalmuk lesz Pesten).

 

   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése