2012. május 7., hétfő

 

 

MAGYAR ZSIDÓ VALÓSÁG

 VÉGE AZ OBSTRUKCIÓNAK; A BIRÓSÁG ZÖLD

 FÉNYT ADOTT AZ ÚJ  MAZSŐK MÜKÖDÉSÉNEK

 

Ujabb pofon a bebetonozottnak hitt Mazsihisz monopóliumnak; elutasitották a mameluk kurátorok (2 izraeli) fellebezését

 

      Április 26-án utasitotta el a budapesti itélőtábla jogerősen  és  véglegesen a levitézlett Mazsők kuratórium öt volt tagjának, sipucca sugallta obstrukciós fellebezését az új kuratórium kinevezése ellen, mivel abban már nem egyeduralkodik a mindenkori és mindenható üv.ig.

 

  A biróság a fellebezést alaptalannak minősitette, a határozat végleges és az ellen fellebezésnek helye nincs. Az elutasitott kurátorok : Tordai Péter és Kirschner Péter valamint Dr Kardi Judit és  két izraeli : Micha Charis, egy volt mapaj pártfunkcionárus és  Dienek Jorge (?????). A fellebezést formai okokkal indokolta két mazsihisz fizette ügyvéd.

 

     A fellebezési obstrukcióval a Mazsihisznek sikerült egy fél éves késést okozni a mazsők munkájában. Ennek most vége és a kinevezett elnök, Szabó György, szerint "itt az ideje hogy elkezdjünk dolgozni".

   A Sip utcában nagy a zürzavar, nem tudja az egyik balkéz mit csinál a másik. Hol az Oszi? - kérdezik akik még emlékeznek, aztán lesütik a szemüket. Amit még tehetnek - a  hágai nemz. biróság, vagy a pesti Sóhivatal. Utóbbiban  az üv-ig otthon van: beszélnek magyarul...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése