2012. április 5., csütörtök

MIKÖZBEN A "DEMOKRATIKUS" MAGYAR PARLAMENTBEN A KÖZÉPKORI VÉRVÁDAT ELEVENITI FEL EGY NÁCI

Tízparancsolat, Tóra, zsidóság – ami a Nemzeti Alaptantervből (a mazsihisznek) hiányzott…


    "  Eredményes tárgyalás az oktatási tárcával"

cim alatt irja a mazsihisz honlap, hogy "A magyar kormány kezdeményezésére 2012. április 2-án hétfőn az oktatási államtitkárság megbízottjai és a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége oktatási osztályának vezetője, Sommer László megbeszélést folytatott a készülő új Nemzeti Alaptantervről. A találkozón részt vett több zsidó oktatási szakember is.



"A Mazsihisz vezetői korábban levélben jelezték Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkár asszonynak, hogy több ponton átgondolásra ajánlják a készülő Nemzeti Alaptantervet, illetve az ahhoz fűződő garanciákat. A tárca szinte valamennyi javaslatuknak helyt adott.

"A megbeszélésen jelenlévők egyetértettek a Mazsihisz azon kiegészítésével, hogy a Holokauszt általános oktatásán belül a magyarországi eseményeket különálló egységként kell kezelni és oktatni, s nem elég csak a ’30-as évek végétől, vagyis a zsidótörvényektől ismertetni a történteket. Már az 1920-as évektől kezdődően tanítani kell azt a történelmi folyamatot, amely végül is a Vészkorszakhoz vezetett.

"Az Irodalmi kultúra, irodalmi művek értelmezése kategóriában korábban hiányzott  (KINEK?) az egyetlen magyar irodalmi Nobel díjas, Kertész Imre neve, és vele kapcsolatban a magyar történelem legsötétebb fejezetének irodalmi feldolgozása, amelyet most módosított a tárca.

"Az „Erkölcstan, etika” pontban is sor került korrekcióra, így a tananyagban nem csak az európai civilizáció és kultúra keresztény gyökereiről esik majd szó, hanem a zsidó-keresztény kultúra hangsúlyosan fog megjelenni. A gyökerek tudatosítása különösen fontos, hiszen az európai kultúra alapját képező Tízparancsolat, a hozzá kapcsolódó törvények és a Tóra az Ószövetség részét képezik. Ezek ismerete elengedhetetlen az európai civilizáció gyökereinek megértéséhez." – SZÓL A MAZSIHISZ KÖZLEMÉNYE.

                          *

 KÖZÖLJÜK A SIPUCCA "ÖRÖMHIRÉT" MIVEL  MINDEN ZSIDÓ DOLOG ÉRDEKEL BENNÜNKET    ÉS A NEVELÉS PAR EXELLENCE ZSIDÓ ŰGY. Azonban  a "zsidó-keresztény" kultura nem zsidó ügy és nem kell hogy érdekeljen bennünket. Az antiszemiták – a nép nagy része és nem csak a hivatalos Jobbik – ebben ugyis Tiszaeszlárt fog látni és a vérvádat foga szajkózni. Zsidó gyerekek zsidó iskolába járhatnak és ott megismerhetik gyökereiket. Ha a Mazsihiszt érdekli a Tiz parancsolat és a Tóra – hasson oda hogy ezt iskolájában tanitsák  és ne beszéljen a Tóra nevében. Vegyesházasok ne vegyék a Tóra nevét a szájukra és ne ágáljanak a zsidóság nevében – mert csak nevetségessé teszik magukat és azokat akiknek nevében próbálnak beszélni. Ezen a téren nem terem nekik "rózsa" és a zsidó nevelés terén uralkodó siralmas helyzetet  még  egy államtitkár sem tudja egy csapásra megjavitani.

Ennek belülről kell jönni. A nagytakaritást a harmadik emeleten kell elkezdeni.                                                    


 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése