2012. február 17., péntek

;MAGYAR ZSIDÓ POFÁRAESÉS

 

EGYMÁST VÁDOLJÁK A FEJESEK

 A SIP UTCÁBAN ÉS 

MINDNYÁJAN A "RABBIKAT" 

 

      A kormány örül; csak arra vár hogy vasárnap se szavazzák meg* A rossz előkészités, a "rabbik" tudatlansága ami a chábád gyülöletét okozza; a jogászi felkészületlenség és  a "páros" egyikének aknamunkája társa ellen – mindez, de nem csak ez, okozta a csütörtöki "eredményt", amely nem az első 

kudarca a duónak*Amikor Mazsi-hisztéria

van – a honlapnak kuss. Nincs magyarázat, ne is kérjen



 FOLYT.KÖV: VASÁRNAP 


Budapesti hirmagyarázónk irja:

 

   Ma reggel "másnapos" volt a hetedik kerületi Sip utca. A leverő (sőt letaglózó) katzenjammernak nyomós okai vannak. Nem előszőr fordul elő hogy az általában jól olajozott és gördülékeny szavazó gépezet – nem müködik. Már elmultak a szép napok, amikor a választásokat hamisitani lehetett, egy dörzsölt ügyvéd segitségével, akit azóta jutalmul kirúgtak. Azóta már kudarcot vallott a vidéki elnök erőfeszitése egy új orsz.főrab. választására; a halvaszületett ötlet még a szavazásig sem jutott el.  A főszerepet akkor is, tegnap is, a tudatlan ám-hoórec "rabbik" játszották, akiknek gyülölete a chábád irányában determinálja mindet tettüket.

   

(A szerk. megjegyzése: Erre mondták a Talmud bölcsei, hogy "jobban utálják/gyülölik a tudatlan ám-hoórecok a Tálmid cháchámokat, mint ahogy a gójok gyülölik a zsidókat" – Babilóniai Talmud, Pszáchim, 49b).

 

Nos, tegnap a "rabbik"nak sikerült felrobbantani a gyülést, ami – mint kiderült – teljesen fölösleges volt, hiszen a BzsH mint olyan se nem oszt se nem szoroz, az új törvény szerint nem is számit hitközségnek és a quazi bejegyzési kérelem is "fal", ahogy ezt egy ügyvéd barátom elmondta nekem. Velük érvelt még 4-5 akarnok, akik a neveiket szeretnék nyomtatásban látni – és ezért nem irjuk le öket. Az üv.ig. aki végigülte a skandált – ki sem nyitotta a száját...

 

     Most Feldmájer Zoltait okolja és viszont; mindketten Streit Bzsh elnököt, aki "ügyetlenül vezette le"és mindhárman a "rabbikat", főleg Fröchlichet, akiknek már megmondták – nem hivatalosan – hogy áprilistól nincs fizetés...

 

    Közben kormánykörökben nem titkolt elégedettséggel figyelik a sipisták vergődését. "Ha vasárnap sem szavazzák meg – jövünk mi" – mondja az államtitkárhoz közelálló személyiség, aki nemrég kijelentette, egy bizalmas beszélgetés során, hogy "ezek a zsidók még antiszemitát csinálnak belőlem" (bár állitólag őmaga is zsidó származásu...).

 

    Az Emihék mély hallgatásba burkolóznak, nekik nincs mondavalójuk, ők most azok a"cáddikok, akiknek munkáját mások végzik". Heisler – volt (és leendő(?) elnök - aki amellett agitált, szóban és irásban (Új Élet) hogy "szavazzuk meg", most rezignáltan mondja többeknek: "a Sip utcában azzal vádolnak hogy Emihista lettem".  Nem csoda. Ha elnöksége idején egy kissé okosabban politizál és nem hagyja magát kirúgni az örökös üv.ig. által – akkor ma nincs Emih.

   Mi lesz vasárnap? Valószinüleg megszavazzák, ha a sziámi ikrek elássák a csatabárdot és legalább arra a napra békét kötnek egymással. Ha nem – jön az özönviz. (Dr.  W.S.)

                                                                * * *

      A szerk. megjegyzése:

      Furcsa, tragikómikus helyzet állt elő: Mi örülnénk a legjobban a rabbik növekvő befolyásának, ha a rabbik feladatuk magaslatán állnának és nem lennének tudatlan ám-hóórecok, akik megszégyenitik még azt az intézményt is, ahol kétesértékü "rabbi" oklevelüket kapták. A hitélet a béka feneke alatt, a zsidóság eltünőben, cionizmus nincs, allija nincs – éppen most amikor már nincs kifogás, már mindent lehet, mindent szabad. Ha a Mazsihisz hosszú távon a magyar zsidóság sirásója, akkor "rabbijai" azok akik a halottmosást (Táhárá) végzik, nem kis pénzért

 

   Pesti idő szerint, déli 12.30 pénteken, majdnem 24 órával a tegnapi kudarc után – a mazsihisz honlap mélyen hallgat. Andikának nincs mondanivalója, az elnök úr "házon kivül" van. Nem tartoznak senkinek semmi magyarázattal, mi volt, mi lesz. Úgy látszik, amikor Mazsi-hisztéria van, akkor a honlapnak kuss.

 

.

 

     

 

  

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése