2011. november 29., kedd

MAGYAR ZSIDÓ VALÓSÁG                                     כגנבים בלילה                            

 

ÉJFÉLKOR TETTÉK FEL A MAZSIHISZ HONLAPJÁRA A LEGFRISEBB HAZUGSÁGOT; KI HÚZZA AZ IDŐT?

  

Szombat este, közel éjfélhez, amikor minden rendes ember az igazak álmát alussza – tették fel a siputca honlapjára a legujabb blöfföt: az Emih tér ki a megegyezés elől, huzza az időt, miközben a duo (az elnök és "pénzügyminisztere") minden elkövetnek, hogy az egyesség mihamarabb aláirásra kerüljön.

 

   Ime, tessék elolvasni. A bombasztikus és hazug cim alatt a dátum – órára, percre, mikor lett feltéve:

 

"A MAZSIHISZ a tárgyalások folytatására kéri az EMIH vezetőit

2011-11-26 23:18:30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       A legutóbbi megbeszélésen az EMIH képviselői érdemben nem reagáltak a MAZSIHISZ korábbi felajánlására, amely szerint átadásra kerülne részükre évi több mint 100 millió forintos összegű forrás.



"Az EMIH képviselői, egy a MAZSIHISZ részére átadott levélben fejtették ki részletesen álláspontjukat, s különböző elveket felvetve vezették le azt, hogy miért szeretnének a felajánlottnál nagyobb összegű forrást.

"MAZSIHISZ vezetői,  válaszukban elismerésüket fejezték ki a Chabad mozgalomnak az elmúlt húsz évben a magyarországi vallásos zsidóság érdekében végzett tevékenységéért, de fenntartva eddigi álláspontjukat, a tárgyalások tovább folytatására kérték az EMIH vezetőit, s javasolták, hogy dolgozzanak együtt a magyarországi vallásos zsidó élet megerősítéséért.

"A MAZSIHISZ álláspontja szerint fontos volna a tárgyalások mielőbbi lezárása és a megegyezés szövegének kidolgozása, mivel a megállapodás kizárólag a MAZSIHISZ Közgyűlésének jóváhagyásával léphet életbe, s a december 18-ára összehívott, a költségvetéssel is foglalkozó Közgyűlést követően hosszú ideig nem lesz lehetőség ".

                                                                  * * *

   A betüről betüre képmutató és hazug közlemény, fenyegetéssel zárul: ha nem pariroztok és nem irjátok alá amit mi akarunk – december 18 után nem lesz közgyülés és hosszu ideig várhattok.

   Az igazság ezzel szemben ez:

 

1)     A kormány képviselői kérték hogy november végéig egyezzenek meg. Ha nem – a kormány határoz.

2)     Az első három  tárgyaláson a Mazsihisz évi 15o millió forintot ajánlott fel. Az Emih azt mondta hogy az 1% adófelajánlások alapján nekik 20% jár, ami kb. 320 millió forint évente.

3)      A Sip utca időhuzásra játszik, hátha közben megbukik a kormány és visszajönnek a szocik. Ezt teszi a Mazsők ügyben is, ezért nem kapják meg az öreg Holokauszt életbenmaradottak a 30. ezer forint nyögdijat.

            Itt az ideje hogy a kormány határozzon és ne hagyja magát a volt kommunistáktól az orránál fogva vezetni. Itt az ideje az igéretek betartásának, még ha azokat zsidóknak is tették. Itt az ideje, hogy a Miok-Mazsihisz, a Rákosi-Kádár rendszerek kreaturája, végre az őt megillető helyre kerüljön és ne élvezzen továbbra is monopolhelyzetet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése