2011. október 29., szombat

MAGYAR  ZSIDÓ  VALÓSÁG

 

 

         NEM  A VILÁG – CSAK A  "HÓNAP VÉGE"

 

    A "hónap vége" tág fogalom. De ha egy kormány, amely 2/3 többséggel kormányoz, azt kéri hogy a felek egyezzenek ki (vagy meg) a hónap végéig – azt szokás szószerint érteni.

 

    Különben – mondta a fentemlitett kormány – ő fog dönteni. Vagyis a miniszter, vagy az államtitkár, vagy esetleg maga a  kétharmados miniszterelnök.

 

A "hónap vége" már itt van, sőt elmúlóban is van. A kommunista rendszer csökevénye, "pártunk és kormányunk" Miokja, amely most mazsihisz néven fut, de különben ugyanaz – megpróbálja elmaszatolni a kormány határozatot, amely három egyenrangú zsidó felekezetet ismert el és véget vetett a  mazsihisz egyeduralmának, monopóliumának. Az Emih megpróbált kiegyezni – nemcsak most, de évek óta  - azonban a Sip utcában kinevették. Vidéki fiskális szinten folyó, időhúzó játékok, fellebezések,  próbálják konzerválni a monopóliumot  a mazsőknél is – ott is leállt minden, mert a Sip utcában arra spekulálnak, hogy a kormány megbukik és az elvtársak visszajönnek.

 

    Ez nem fog megtörténni, legalábbis a közeljövőben nem. Itt az ideje hogy a kormány ne csak beszéljen, hanem cselekedjen is. Elég volt a magyarországi zsidóság egy részének – nagy részének – kirekesztéséből, elég volt a mazsihisz egyeduralmából.

 

 Ne  attól féljen a kormány , hogy a Sip utca antiszemitának fogja kikiáltani, ha megszünteti a kommunista monopóliumot. Nem ettől lesz a kormány antiszemita gyanus, hanem attól hogy jobb(ik)ra kacsingat és eltüri az útszéli hangú csatornatöltelék zsidózását, gyalázkodását.

 

Ez nem a demokrácia, hanem a gyengeség jele.

 

    

 

        

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése