2011. szeptember 26., hétfő

VENDÉGOLDAL: A "TUDÓZSIDÓ" VIDEÓBESZÁMOLÓJA A KÖNYVBEMUTATÓMRÓL


Egységben a kétség: Naftali Kraus mellett tüntettek a magyar zsidók

2011. szeptember 8. csütörtök, 15:38

Öt perc alatt utánajárunk, hány oldala van Naftali Krausnak, hogy Heisler András a múlt vagy a jövő, honnan szedi Zoltai Gusztáv a beszédeit, végül azt is leleplezzük, mikor járt utoljára Köves Slomó a Sípuccában.A Pro Cultura Hungarica díjas szerző Ősi Forrás sorozatában Ezékiel és Dániel prófétákról megjelent legújabb köteteit Benedek István Gábor (BIG) mutatta be az Írók Boltjában, ahol öt éve még szélsőjobboldaliak tüntettek a “zsidómentő közellenség” ellen. A mostani eseményen viszont prominens zsidók tüntettek jelenlétükkel: Weisberger Miklós, az Autonóm Ortodox Izraelita Hitközség rabbija, az EMIH-től Köves Slomó és Oberlander Baruch rabbik, a Mazsihisztől Heisler András exelnök, Zoltai Gusztáv örökös ügyv.ig és Radnóti Zoltán rabbi, a Rabbiképzőből Haraszti György.

Naftali Kraus ismeretterjesztő könyveit a judaizmusról persze nem az ők adják ki, hanem Iványi Gábor metodista lelkész kiadójának gondozásában jelennek meg.

A kalandos sorsú szerzőről három éve készített portréfilmemet itt lehet megtekinteni, felvágott nyelvű blogjával pedig itt lehet megismerkedni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése