2011. szeptember 11., vasárnap

 

PESTI NAPLÓ (1)

A PÜSPÖK, A BOSZORKÁNY ÉS AZ 

EGYÜGYÜ ÜGYVÉD

 

                Hát igen. Az emberfia már néhány napos szabadságot sem vehet ki  magának, hogy közben  a vásott gyerekek ne csináljanak valami stiklit. A vásott gyerek lehet egy nyolcvanhoz közeli Kossuth-dijas, volt iró, akinek agyára ment a magyarsága, vagy egy együgyü vidéki fiskális, aki – ki tudja hogyan és miképpen - az egyik hanyatlóban lévő zsidó gitt-egylet elnökeként képzeli magát ...püspöknek.

 

     Miközben néhány napra Pestre mentünk, a két új könyv megjelenése kapcsán, ott és New-Yorkban robbant Kertész Ákos büzbombája, amelyben otromba módon azt csinálta a magyarsággal, amit annak legsilányabb heringjei csinálnak a zsidósággal: általánositott.

Mivel minden általánositás igaztalan és igazságtalan – bár lehet hogy K.Á. általánositásai a magyar nép vonatkozásában úgy jó 80% ban helytállóak – még ha csak egy cáddik is van  a Jobbik sorsra érdemesült Heringiádában – akkor sem szabad ilyent leirni. (Ismételni sem akarom a nemtelen, meggondolatlan és sületlen bemondásokat), amit szerintünk az amerikai Népszava provokátorai csaltak ki az idős és nem egészséges volt karosszéria-lakatosból..

   Most aztán jön a nagy cirkusz: elhatárolódnak vagy nem határolódnak el; maga K.Á. ahelyett hogy kihasználná a szokásos alkalmat és azt mondaná, hogy félreértették (a félreérthetetlent) vagy kivették a szövegkörnyezetből; vagy valami hasonló diplomata dumát- nyomja tovább a sódert és önkéntes fogadatlan prókátorai müvészi tökélyre fejlesztik a mellébeszélést – nem törödvén azzal hogy ezzel a zsidóságnak ártanak.

Itt jön aztán be a képbe a nagyszáju mazsihisz elnök, akinek be nem áll a szája naphosszat, de most hirtelen megnémult és egy szava sincs a Kertész ügyhöz. Akinek Trianon jobban fáj mint a Holokauszt és ezt a Bazilikában mondja el a csodával határos módon életben maradt zsidók nevében – most egy ismertelen ungvári(!!) báldóver által mondatja el honlapján a "zacskós Andival", hogy nem kellett volna.

                                                                                   * * *

Ez a Feldmájer az a  mulya vidéki fiskális, aki a magyar Vikileaks jóvoltából most bevonult a magyar zsidók ujkori történelmébe, mint a "püspök", aki úgy fél a "boszorkány"tól, mint a mesebeli ördög a keresztény folklór szentelt vizétől. A sztoriban egy amerikai ügyvivő, bizonyos Jeff  Lewin (lehetséges hogy hitsorsos lenne?) jelentéseket küld haza a pesti hangulatról, még az utóbbi választások előtt. Meghivta ezt és azt, többek között zsidó vezetőket is – és most olvassuk el mit ir erről Czene Gábor a Népszabadság SZEPT. 7. SZÁMÁBAN:

"Az ügyvivő megemlíti: Feldmájer Péter, a Mazsihisz (Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége) elnöke megkérte az amerikaiakat, hogy a nagykövetség honlapján ne szerepeltessék őt egy cikkben Köves Slomó rabbival, az EMIH (Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség) vezetőjével. Mert ez „olyan lenne, mintha a püspököt meg a boszorkányok vezetőjét egymás mellé állítanák”. - - -

 

     Nos, vannak akik azt hiszik, hogy a zsidók okosak, pallérozottak, a hosszú üldöztetés megacélozta őket. Dél-Koreában most Talmudot oktatnak az iskolákban, mert azt hiszik hogy a zsidók "attól okosak". Lehet hogy ez igy van és lehet hogy nem. Az együgyü szájtáti ügyvédet nem zavarja, hogy árt a zsidóknak. Őt majd felesége családja megmenti, elbujtatja, ha valami történik

  Na ja, az okos zsidókkal szöges ellentétben, ha  egy zsidó hülye – akkor nagyon hülye és ezen sem a püspök sem a boszorkány nem segit - - -

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése