2010. október 1., péntek

A RABBIJELÖLT CSALÓ SÉGEC MOST HARCOS JEZSUITA

 

 MÁR A JOBBIKOT DICSŐITI A "MAZSIHISZ

LAPJÁNAK VEZETŐ UJSÁGIRÓJA – HAT ÉVEN KERESZTÜL" *
 
DICSEKSZIK HOGY NEM TÉRT

BE A ZSIDÓSÁGBA (DE RABBI  AKART LENNI...)

 

    PP, alias szip, akit végre valahára kirugtak a Mazsihisz lapjától (melynek főszerkesztői székére pályázott elnöki támogatással) , valamint a hitközség honlapjától– most már blogján Jobbik vizeken evez, a fejétől büzlő hering (jiddis közmondás) életútját követi és a zsidóférjes siksze, mk propagandáját támogatja. Ja igen és követeli az izraeli Blum biróság elé állitását, amiben a vén kurucok járszalagán jár.

 

Aki sikeresen verte át az Orzse vezetőségét és egy éven keresztül "rabbi"nak tanult, miközben zsidónak adta ki  magát – most már bevallja bloggján, hogy soha nem tért be, hanem hithü "róma katólikus" és harcos jezsuita szellemben él.

 

    Még a magyarországi közéletben is ritkaság egy ilyen mélyre süllyedő ségec, de nem egyedüli: ott van a judaisztikai "professzor", aki hamis papirokkal verte át az Orzsét és ott van akit Salgó főfőrabbi téritett be a nyolcvanas években, adta neki a Mordecháj, ("Moti") nevet, hogy aztán megjárja Izraelt (ahol betérését nem fogadták el(!!), visszamenjen Magyarországra és ott bősz katólikusként az antiszemita uszitás élére álljon.

 

     A csaló új jezsuita most egy másik rabbijelöltet rekommendál, aki a diszkóból jött a Bérkocsis utcába, zsidós neve van és öszintén reméljük hogy valóban zsidó és a rabbiságot, amit most tanul, komolyan veszi. Nem úgy mint csaló elődje, aki megjárt minden kocsmát, megevett minden zaftos körömpörköltet, miközben rabbinak tanult. Szegény S.P. reméljük sikeresen tud elhatárolódni a csaló ségec pártfogásától.

 

 Hiszen, nem hiába mondja a talmud a varju és a seregély (sturnus vulgaris) közelségéről, hogy ez arra mutat, hogy egyivásuak ("Ló löchinám hálách zárzir écel orév..."(Bává Kámá, 92,b). A csaló ségec dicséretében és "támogatásában" nincs köszönet.

5 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. Megfelelő ember, a megfelelő helyen. SZIP végre
    hozzá illő példaképekre bukkant. Hering és Lovas. Csak szegény nem tudja, ahogy megélhetési zsidóként sem tudott karriert csinálni, ugyanez történik majd vele megélhetési antiszemitaként.
    Nem jutott osztályrészéül sok ész. Mindig ott tolakodik, ahol már kitették a "Minden hely foglalt" táblát.Még akkor is, ha szereti Feldmajert, akinek úgy hiszem Vámos György után nem nagyon lesz kedve Hinterlandot nyújtani hasonló alakoknak. Sőt, biztos vagyok benne, SZIP hűségnyilatkozatára sem kíváncsi, hiszen ez a fiatalember nem oszt és nem szoroz, sem itt, sem ott. Ám figyelmeztető és nem kívánatos jelenség egyik oldal számára sem. Szánalmas, ahogy "párbajra" hívja Naftali Krauszt. Mintha egy fajsúlyúak lennének... Még azt sem érti,hogy Krausz úr nem a magyarsággal és a kereszténységgel, hanem a zsidósággal foglalkozik, hogy a zsidó tradíciók fennmaradjanak.De ez már nem SZIP gondja.

    VálaszTörlés