2010. augusztus 31., kedd

A MAZSIHISZ HONLAP ADALÉKA ROS HÁSÁNÁ ISMERETÉHEZ

 

 

"A KARÁCSONYI VACSORÁN IS SZEREPEL

 A MÉZBE MÁRTOGATOTT ALMA..."

 

VÉGRE-VALAHÁRA EGY POZITIV HIRT KÖZÖLHETÜNK OLVASÓINKKAL: A NAGYÜNNEPEK ÁHITATATOS FUVALLATA, HOGY-HOGY-NEM, ELÉRKEZETT A SIP UTCÁBA IS ÉS OTT TELIBE TALÁLTA A MAZSI-HISZ  HONLAP NEM-ZSIDÓ SZERKESZTŐJÉT IS. SÜRGŐSEN VALAMI "VALLÁSI" ANYAGOT KELL ADNI, MERT ITT VAN MÁR ROS HÁSÁNÁ A NYAKUNKON.

 

 Igy aztán a héten nyakon öntöttek bennünket négy(!) anyaggal, névtelenül persze – mivel vagy nem-zsidó a szerző, vagy zsidó és szégyeli aláirni a nevét. Az sem lehetséges, hogy az ősneológ anyagokból ollózták ki (ahogy sanyika szokta, de ő most Németországban raboskodik... elnézést, rabbiskodik), mert ott nincsenek Ros hásáná vonatkozásában ilyen... karácsonyi dolgok.

 

   De  ne fogjuk a szekeret a lovak elé:

 

    Ros Hásánáról azt irja a siksze, felvezetőjében, hogy ez "az ember teremtésének évfordulója". Nem a világ teremtésének, ahogy a zsidók mondják, mert ugye ebből a szempontból a 5771 dátum kissé cikis. Ugyanis a "tudomány" sok millió évről beszél, de még nem döntötte el hány millió pontosan. Erről meg kellene kérdezni vagy Darwint vagy a Bérkocsis utcában valakit.

 

Addig is, menjünk tovább.

 

A Ros hásánái ismertetés jó magyar szokás szerint azzal kezdődik, hogy... mit eszik a zsidó az ő új évén. Tehát: mézbe mártott kalácsot és "néhol mézbe mártott almaszeletet is". De az anonim iró, aki ismeri a dörgést, sietve hozzáteszi, hogy "a szokás nem szoritkozik zsidó körre".

 

      De nem ám. És hogy el is higyjük neki, jön az ismertetés: a keresztények karácsonykor mézbe mártott almát esznek. Tehát nem vagyunk egyedül, nincs kirekesztés és "szép vagy gyönyörü vagy Magyarország", ahogy a zsi.fe.n daloljuk.

 

    Tudom, hogy nem hisznek nekem, ezért  idemásolom szószerint mit ir a Ros Hásánái mézről Andika lapja:

 

" A rómaiak január 1-én mézet ettek: "Et data sub niveo condita mella cado'?" -..és mellette minek tiszta edényben a méz'?" (Ovidius: Fasti. I. 186.). Magyarországon, a karácsonyi vacsorán szerepel alma, dió és fokhagyma mézbe mártogatva"

 

  Tessék gyorsan bemenni a MAZSI-HISZ HONLAPRA ÉS SAJÁT SZEMMEL MEGNÉZNI, MERT MÉG LEVESZIK, "FENTI" UTASITÁSRA.

 

Ugyanez vonatkozik egy Zoltai beszédre is fotóval. Ezeket is leveszik 24 óra multán, tehát jó lesz sietni.

 

Utána még jön egy kis "zsidó babona", meg egyiptomi bab és borsó mint Ros Hásánái "Káppárot" és egy elhibázott szóvicc, ami a Ros Hásánát hirbe hozza a sátánnal

 

    Ha belespekulálnánk, lehet hogy a csaló gójt gyanusitanánk ezzel a zavaros egyveleggel, de hát ő már gettet adott hivatalosan is a zsidóságnak, mivel előzőleg jól felspánnolta magát. Marad az Orzse egyik "professzora", esetleg a történelmi nevü gój, aki Zóhár szakértő..

 

            (A többi ünnepekről: folyt.köv.)
 
Mivel több olvasó panaszkodott hogy a beirás olvashatatlan - feltettük mégegyszer. A szerk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése