2010. augusztus 31., kedd

A CSALÓ GÓJNAK IGAZA VAN: ZSIDÓNAK SZÜLETNI KELL

 

   A SZERENCSÉTLEN VEGYESHÁZASSÁG KORCS TERMÉKE,

VÁLÓLEVELET ADOTT – VÉGRE, HÁL' ISTENNEK – A ZSIDÓSÁGNAK

 

"A vegyesházasságok nem vezetnek jóra" – irja a "gett"ben

 

Erre lehet aztán a "sehechjánu" áldást elmondani:  a csaló gój, aki évek óta próbálja zsidónak kiadni és eladni magát – végre belátta, hogy ez nem megy és gettet (válólevelet) adott annak a zsidóságnak, ahová soha nem tartozott.

 

   Bloggjában sorolja sérelmeit. Ott ahol már hónapok óta massziv katólikus hittéritő propagandát folytat – elmondja mennyire nem fogadta be őt a zsidóság:

"A szülői háttér, azaz engem mindig is elhanyagoló, de általam mégis rajongott apám zsidósága sok kor- és sorstársamhoz hasonlóan 18 éves koromban jött fel bennem. Elkezdtem érdeklődni gyökereim iránt-túl későn. Zsidónak születni kell".- irja a csaló.

 Akinek igaza van. Elment a rabbiképzőbe, bejelentkezett, nem mondta meg hogy gój, később azt mondta/irta hogy betérése "folyamatban van". Leleplezték, nem sikerült a csalás. Ha nem leplezik le – ma felavatott rabbi.

Ma erről ezt irja:

 "Hitet nem lehet úgy váltogatni, mint egy alsónadrágot. Ha elvek és meggyőződés nélkül betértem volna a zsidóságba és rabbi lettem volna, nemcsak keresztény, hanem zsidó barátaimat is becsapom és megtagadom. Van, amikor dönteni kell. Sajnos nekem ez tíz évembe került... 

Valamit csinálj 100 százalékosan, vagy sehogy! Érdekből, pénzért semmiképpen. 

Egynegyed, apai zsidóságom mindig is fontos lesz számomra, lélekben és elveimben azonban sokkal közelebb érzem magamhoz a kereszténységet és etikáját."

   Váljon egészségére a keresztény "etika".

 Hattyudalában a cs.g. elmond még néhány megfontolandó igazságot és "igazságot". Ime:

"Az elmúlt években, a Mazsihisz munkatársaként csodálatos és keserű élmények egyaránt értek. Harag nem maradt bennem, viszont néhány megfontolandó tanulságot levontam: 

-Sosem fogadott be teljesen a zsidóság, de belátom: én sem tettem meg mindent ezért. Nem éreztem teljesen magaménak a zsidóság útját, annak ellenére, hogy vonzott és kíváncsivá tett. Zsinagógáinkban szívesen látott vendég lettem, de nem hívő. Istenhez ezen a valláson keresztül nem sikerült eljutnom- amellett, hogy a zsidó közösség hagyományhűsége és folklorisztikus gazdagsága mindig lenyűgözött.

-Modern, liberális világunkban lehet hogy idegenül hangzik, de a keresztény-zsidó vegyes házasságok jóhoz és jóra nem vezetnek. Sem a vegyes hátterű és emiatt szorongó és megkeveredett gyerekek, sem az egyes vallások fennmaradása szempontjából.

-A magyar neológ zsidóságnak van múltja és vannak, akik jól megélnek ebből. Politikai eszközként felhasználva a Soá túlélőinek félelmeit. Helytelen és visszataszító gyakorlat, amely tovább szítja a zsidóság elleni indulatokat. A baloldalnak végre le kellene venni "óvó kezeit" a zsidóságról, a jobboldalnak pedig kivetni magából azokat, akik rasszista nézeteket vallanak."

   Hadd reméljük hogy mind a bal mind a jobboldal megszivlelik a cs.g. "intelmeit. Nem tudjuk ki hozta be a Sip utcába,  hogyan lett a "mazsihisz munkatársa", stb, de ez ma már nem is érdekes. Búcsuzzunk tőle még egy hagyományos áldással, a Báruch septáránu"-val (Áldott aki megszabaditott tőle) és ezentúl boldogitsa a keresztényeket. Gönnoljuk nekik.

  (Lehet hogy a cs.g. további zagyvaságaira még visszatérünk)

 

 

14 megjegyzés:

  1. Legyen büszke magára és szedjen több gyógyszert. A jólelkű zsidó többséget lejárató ámokfutása nem kíván kommentárt. Mindenki ellenség, csak maga a szent, ugye?

    Nemcsodálom, hohgy nem meri kitenni a mailcímét és bujkál, ha Magyarországon jár. Szánalmas. Maga egy rezervátumba lenne való. Nem jobb bármelyik fajvédőnél.

    Ahelyett hogy örülne, hogy a többségi társadalomból segítik a zsidóságot, egyenként levadássza a gójokat. Minek képzeli magát, Istennek?

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  8. Azért a kósersrác nem hagyja ki a búcsúzkodásból Naftali Kraus úrat sem.
    Íme az említett rész a blogjáról:

    "Külön kell szólnom Naftali Krausról, aki blogjában számtalanszor megtámadott és sokáig igencsak gyűlöltem. Ma sem tudom szeretni, de becsülöm, mert minden üldöztetés és nehézség ellenére is kitartott ősei hite mellett."

    VálaszTörlés
  9. Facebookon olvastam Szilagyi Ivan Peter bemutatkozasat.(alias al-rabbijelolt, csalo gojt) Idezem:


    "Hívő és hazaszerető ember vagyok, harcos és szemtelen. Sokszor tévedek, de beismerem. Nem vagyok pártkatona, de hiszek benne: vannak normális politikusok minden demokratikus pártban. Mediterrán típus vagyok, siesta, fiesta, nők!"


    p.s.: ezen csak nevetni tudok.


    (Hanna Hollandiabol)

    VálaszTörlés
  10. Ha még egyszer a szájára meri venni a nevemet és csalónak nevez, beperelem. Akárki is maga.

    Szeretnék találkozni Önnel és Naftali úrral.
    A szemükbe nézni. Bevállalják, vagycsak írásban ilyen nagyok?

    VálaszTörlés
  11. Gál Julit meg üdvözlöm, a maga nevében is.

    VálaszTörlés
  12. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  13. Érdekes. A "Megjegyzés küldése" lehetőség általában azért van, hogy a blog olvasói a véleményüket elmondhassák. Ha a blog fenntartója kitörli a véleményt, akkor nem is kíváncsi arra. Ennek következménye pedig az, hogy a blog olvasója sem jön többet. Legfeljebb az ok nélkül gyalázkodók.

    efraim

    VálaszTörlés
  14. Szilagyi Ivan Peter,

    Nyugodtan perelhet,az is minimum 6 ev, mire kiderul, hogy ki a felperes. Es mondjuk az eszebe se jutna, hogy az on altal elkovetett IRL formaban gyalazatosan megsertette Naftali Kraust!


    (Hanna Hollandiabol)

    VálaszTörlés