2010. június 25., péntek

AMIT A MAZSIHISZ ELHALLGAT ÉS NEM TESZ FELJELENTÉST

A "SZENT KORONA RÁDIÓ" FELFEDI:

"Működik az ellenállás Debrecenben a megszállók ellen"

Ismeretlenek véleményüket fejezték ki a zsidó temető kerítésén  - hangzott el a Szent Korona rádión

 

"Debrecenben vasárnap éjjel a „Halál a zsidókra” mondatot fújták a zsidó temető falára. Aznap délelőtt holokauszt-megemlékezés volt a helyszínen, s az elhangzott beszédekben egyesek párhuzamot vontak a jelenlegi magyarországi antiszemitizmus és a Jobbik parlamentbe jutása között.

 

Az izraeli sajtónak nyilatkozók szerint Debrecenben már annyira rettegnek a zsidók, hogy a közízlésromboló és provokáló kipát sem merik föltenni az utcán.

Debrecenben a Monostorpályi úti zsidó temető falára vasárnap reggelre ismeretlenek festékszóróval véleményt nyilvánítottak a Halál a zsidókra jelmondattal. A temetőben vasárnap délelőtt végbement soron következő holokauszt-megemlékezés szónokai hangsúlyozták, hogy összefüggés van az egyre fokozódó magyarországi antiszemitizmus és a Jobbik választási sikere között. Olaj volt a tűzre a temető falára írt mondat, amellyel az izraeli sajtó is kiemelten foglalkozott. 
 

A debreceni föliratról szóló hírt a legnagyobb terjedelemben, fényképpel együtt a Jediot Áháronot című héber nyelvű újság közölte. A lap által megszólaltatott személyek azt állították, hogy a már szinte fokozhatatlan magyarországi antiszemitizmus legfőbb oka – így a vasárnapi debreceni föliraté is – a Jobbik választási sikere. Ha még tovább rettegnek, reméljük megérjük azt is, hogy az apartheid terrorállamba távoznak előbb-utóbb, ahol már az is mindennapos, hogy a zsinagógák falára és egyes emlékművekre festenek egy távol-keleti vallási jelképre emlékeztető jelet, ami a zsidók szemében különösen sokszor visszatetszést kelt. (A náci rádió a horogkeresztre gondol - N.K.)

Egy Áviél Málik nevű izraeli orvostanhallgató szerint a Debrecenben tanuló több száz izraeli egyetemi hallgató szinte retteg az egyre inkább megerősödő magyarországi antiszemitáktól, s a Jobbik parlamentbe kerülése után elmondása szerint az utcán már a kipát sem merik a kupájukra tenni.

Ascher Ehrenfeld debreceni rabbi hangsúlyozta, hogy a mostani eset nem tekinthető elszigetelt jelenségnek Magyarországon. "Sajnos ez számunkra már nem újdonság, mert az itteni (magyarországi) szélsőjobboldal nagyon emlékeztet bennünket Jörg Haider ausztriai pártjára. Az itteni szélsőjobb a legutóbbi választásokon a szavazatok 15 százalékát kapta, s azóta az antiszemiták még inkább magabiztossá váltak" - nyilatkozta a Jediot  ACHRONOTNAK   rabbi Ehrenfeld, akit Izraelből importáltak a debreceni zsidók."

                                                                                * * *

    Eddig az un, Szent korona rádió, amely a kuruccal vetekszik az antiszemita uszitásban. Talán csak annyit, hogy a Mazsihisz, melynek elnöke látta a feliratot és meg is emlitette debreceni beszédében – legjobb tudomásunk szerint nem tett feljelentést és honlapja nem kommentálta – ma, péntek, reggelig – az eseményt. Úgy látszik a tiltakozást a Debrecenben tanuló izraeli diákokra hagyják, illetve bizzák.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése