2009. január 19., hétfő

TERRORISTA MERÉNYLETEK RAMALLA ÉS BETLEHEM MELLETT

 
LEROMBOLTÁK A "MERKÁZ HÁRÁV" GYILKOS (8 HALOTT) HÁZÁT, MIUTÁN A FELSŐBIRÓSÁG ENGEDÉLYEZTE (EGY ÉVES KÉSÉSSEL...)
 
FEGYVERSZÜNETI NAPLÓ (1) JANUÁR 19

 

A CHAMASZ NYALOGATJA SEBEIT ÉS JÁRTATJA A SZÁJÁT *

OBAMA BEIKTATÁSÁVAL PÁRHAMOSAN - IZRAEL ELHAGYJA GÁZÁT * IZRAEL VESZTESÉGEI: 13 HALOTT (EBBŐL 3 CIVIL) ÉS 50 SEBESÜLT * HOLNAPTÓL (KEDD) VÉGE A SZÜNETNEK: DÉLVIDÉKEN IS ISKOLÁBA JÁRNAK A NEBULÓK * 32 LISTA VESZ RÉSZT A VÁLASZTÁSOKON
 

Öt pontos német terv a gázai probléma megoldására

 

 

     Az Obama beiktatására  beütemezett fegyverszünet és látványos kivonulás -  mi voltunk itt azok aki ezt irtuk a háboru kezdete óta – nem oldja meg az alapvető problémákat, de  - -

 

  • Izrael nem ad okot arra, hogy az új amerikai adminisztráció azzal vádolhassa, hogy keresztbe tesz neki. Állitólag ezt Cipi megbeszélte Hilaryval, Condi közvetitésével, és ezzel kissé enyhitette az Olmert telefonja által okozott nem csekély kárt.
  • Mostantól és a következő 3-4 hétben Izrael a választásokkal lesz elfoglalva, kéretik nem zavarni. Ezt feltehetően a Chamasz is érti, ha nem – Bárák csak erre vár – amit eddig nem végeztek el a légierő agilis pilótái, az még most jön majd, mivel Bárák  azt hiszi, hogy ez ad neki 2-3 mandátum ráadást.
  • Egyesek arra épitenek, hogy a választások előtti napokban valahogy hazahozzák Gilád Sálitot, esetleg egy sikeres katonai akció eredményeképpen –és ez fejtetőre állitja a Gallup és tsai felméréseit. Ne tessék elhinni. Ilyen nem lesz és hasonló sem. Már most folynak a tárgyalások a kiskatona kiváltására; az ár 500 és ezer terrorista között mozog.
  • A tegnap nagy garral meghirdetett Gáz-felfedezés, csak a fiatalokat lepi meg. Hozzám hasonlő öregek emlékeznek, hányszor "találtak" már Izraelben petróleumot, amiből egy házi kannát sem lehetett megtölteni (Chelec és társai). Tehát: Hálleváj, bár igaz lenne.

Ma este két terrormerénylet volt izraeli אמבולנס.  תצלום ארכיון : טס שפלן / ג'יני

A sulyos sebesült megérkezik a kórházba
 
polgárok ellen Judea és Szamáriában: Ramallától keletre egy  száguldó autóból löttek egy izraeli kocsira. Egy ember sulyosan megsebesült. Betlehem mellett két arab Molotov palackot dobott izraeliekre. Két sebesült. A merénylőket elfogták.
A RÁDIÓ BEMONDTA HOGY A CHAMASZ A KIVONULÓ KATONÁK MEGTÁMADÁSÁT TERVEZI. AZ IVH VISSZALŐ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése