2009. január 17., szombat

ÉJJEL 02.00-TŐL EGYOLDALU FEGYVERNYUGVÁS

 
 
IZRAEL ELÉRTE CÉLJAIT A HÁROMHETES GÁZAI HADJÁRAT SORÁN - JELENTETT BE OLMERT
IZRAEL MEGEGYEZETT EGYIPTOMMAL - 4 EURÓPAI HATALOM TÁMOGATÁSÁVAL . A chamasz nem részese az egyezménynek és Olmert beszéde közben lőtték Beér-Sevát.
 
HÁBORUS NAPLÓ (19) JANUÁR 17 , SZOMBAT ESTE

 

 Három héttel a hadműveletek megkezdése után - Izrael  megelőzte Obama hivatalba lépését és Egyiptomnak adta a kreditet a háboru befejezésére. Több mint 1200 palesztin halott, 7000 sebesült és egy nagy romhalmaz, ami valamikor Gáza volt  - Izrael tüzet szüntess parancsot adott éjjel 2 órától. Az IVH Gázában marad, lábhoz tett fegyverrel. Ha a chamasz tovább támad - folytatja a bandita lövöldözést, Izrael visszalő. Holnap (vasárnap) csúcskonferencia lesz az egyiptomi Sarm-e-Seikben. négy európai államfő, Abbasz és Olmert részvételével. 
 
A KABINET NAGY TÖBBSÉGGEL FOGADTA EL HATÁROZATÁT, KÉT MINISZTER SZAVAZOTT NEMMEL (RONNY bAR-ON PÉNZÜGYMINISZTER ÉS jISÁS KERESKEDELMI ÉS IPARI MINISZTER) ÉS EGY TARTÓZKODOTT A SZAVAZÁSTÓL.

 ישיבת הקבינט במשרד ראש הממשלה  צילום: לע''מ

 Űlésezik a kabinet szombat este, Hávdálá után.Jobbról:
  Olmert min.elnök, Mofáz. Sitrit és Herzog miniszterek
 
Kormánykörök azzal próbálják az egyoldali fegyvernyugvást magyarázni hogy ez Amerikával és a nyugati hatalmakkal  kötött egyezmény követkeménye és a chamasznak nincs része ebben. Igem ám, de a Chamasz – a damaszkuszi biztos fedezékből – máris közölte hogy akkor  minden megy tovább, vagyis ott vagyunk ahol a mádi hitközség elnöke...

 

MA (VASÁRNAP) MERKEL NÉMET KANCELLÁR, SÁRKÖZI FRANCIA ELNÖK , BRAUN ANGOL MINISZTERELNÖK  ÉS BERLUSCONI OLASZ MIN. ELNÖK -  IZRAELBE JÖNNEK, Sarm el Seikből HOGY EZZEL "MEGÉDESITSÉK A KÉNYSZER-FEGYVERSZÜNET PILULÁJÁT" ÉS BIZTOSITSÁK IZRAELT HOGY MINDENT MEGTESZNEK A TOVÁBBI FEGYVERCSEMPÉSZÉS MEGAKADÁLYOZÁSÁRA.

 

A szombat kimenetele óta űlésező kabinet (a Sász vallásos miniszterei kissé késve érkeztek, mert még a  Hávdálát (a szombatbúcsuztató imát) kellett elmondaniuk. A délutáni órákban különfutárokkal értesitették őket az űlésről, mert szombaton nem veszik föl a telefont. Hiába, zsidók vagyunk, nincs mit tenni...)tehát a kabinet még el se határozta a fegyverszüner elfogadását – a jobboldal máris támadja a javaslatot és abban egyoldalu térdrekényszeritést lát.

 

Egyik jobboldali párt a Kneszet összehivását követeli. Mások azt tartják, hogy minden egyezménynek magában kell foglalni Gilád Sálit szabadonbocsátását. Erről a chamasz banditák hallani sem akarnak. Olmert erre azt mondta, hogy "nem felejtettük el őt, mindent megteszünk".

 

TEGNAP KILENC KATONÁNK SEBESÜLT MEG, KÖZTÜK HÁROM TISZT. A SEBESÜLT KATONÁK ROKONAI AZT MONDTÁK TEGNAP, HOGY HA MOST ELFOGADJÁK "A RÁNK KÉNYSZERITETT FEGYVERSZÜNETET – AKKOR AZ ÁLDOZATOK HIÁBA VOLTAK."

 

 

 

                  IZRAELI ZSIDÓ ORVOS, A GÁZAI "SIFA" KÓRHÁZBAN,

              VÁDOLJA A CHAMASZT – HÁBORUS RÉMTETTEKKEL...

 

    Tessék csak a cimet ujra elolvasni. Jól tetszik látni? Lehetséges ez?דוקטור אבו אל עייש בבית החולים תל השומר.

                                                                                                        Dr Abu el- Ájjis (balról) mellette a kórház igazgatója
 

     Hát persze hogy nem. Hogy jön egy izraeli zsidó orvos, sajtófogadást tartani a gázai korházban? Hogy kerül egyáltalán oda? És ki engedte meg neki hogy ott akár egy szót is szóljón – a Chamasz ellen – mielőtt felkoncolnák?

 

Ne vicceljünk kérem, ne hülyéskedjünk és ne nézzük a blog olvasóit teljesen hülyének.

 

Ezért sürgősen kijavitjuk tévedésünket és a jereváni rádió alapján ("nem osztogatnak, hanem fosztogatnak") mondjuk el hogy egy megtörtént esetről van sző, csak nem Gázában, a "Sifa" korházban, hanem Izrael szivében, a Tel-Aiv melleti (Tel Hásomér) "Siba" kórházban. Itt kapott  TEGNAP engedélyt sajtófogadás megtartására (kitől, hogyan és miért, ezt még nem lehet tudni) Dr Abu-El-Ájjis, gázai orvos, aki egy ideje Izraelben dolgozik-

 

    A Dr elpanaszolta, hogy gázai házát az IVH lőtte és három lánya ott szörnyethalt.

Egy zsidó nő,Leváná Stern aki hallotta beszédét, közbekiáltott: három fiam ott harcol Gázában a gyilkos terroristák ellen. Ki engedte meg ennek hogy itt tartson propaganda szónoklatot?! (Ynet).

 

Amit már lehet tudni, azt az IVH szóvivője mondta el tegnap este: A tisztelt és nagyrabecsült doktor házába befészkelték magukat chamasz mesterlövészek és onnan lőttek izraeli katonákra. Nem volt mit tenni: az izraeli hadsereg utasitása úgy szól, hogy ha lőnek – vissza kell lőni!

 

 

                                 VESZÉLYES EGY ÁLLAT!...

 

Ugyancsak az IVH szóvivője mondta el tegnap, hogy az UNRWA székházból is lőttek és a kórházból is lőttek. Akik lőnek, vagy akik megengedik a banditáknak hogy házukból lőjenek -  magukra vessenek.

 

Ezt egyébként az Ensz  igen tisztelt főtitkára tudomására hozták, amikor az "mélységesen" elitélte a ...visszalövést.

 

     Ide tartozik az a vicc(?)  is amit egy francia diplomata hallatott, az Ensz tárgyalásai egyik szünetében. Az illető megkérdezte egyik angol kollegáját, ellátogatott- e valaha a párizsi állatkertbe?

 

  A nemleges válaszra azt mondta a francia, hogy van ott egy ketrec, amelyre ki van irva:

   

VIGYÁZAT! VESZÉLYES VADÁLLAT! HA MEGTÁMADJÁK – VÉDEKEZIK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése