2008. december 31., szerda

A CHAMASZ-VIPERA TERRORISTÁI KÓRHÁZAKBAN BUJKÁLNAK, ORVOSNAK ÖLTÖZVE

HÁBORUS NAPLÓ (4)

 

 

SZERDA DÉLI 1 ÓRA

 
 JERUZSÁLEM MEGHIVJA A DÉLVIDÉK LAKÓSAIT, JÖJJENEK PIHENNI A FŐVÁROSBA
 

 Kb 40 "ajándék" lövedék érkezett ma, ezidáig, a gázai viperáktól. Beér-Seván szétlőttek egy iskolát, amely hála Istennek üres volt, mivel a gyerekek ma otthon maradtak. Közben a viperák lázasan készülnek egy látványos, "öngyilkos" merényletre, amely majd "megmutatja a zsidóknak mit tud a militáns iszlám.

 

Az izraeli Biztonsági Szolgálat (S.B.) főnöke, Juvál Diszkin, ma elmondta a kabinet ülésén, hogy a gázai pánikhangulat egy jele, hogy a chamasz aktivistái, vagyis a fő terroristák, orvosoknak és ápolónőknek álcázzák magukat és a gázai kórházakban bujkálnak.

 

Peresz, izraeli államelnök, ma reggel megjelent Askelonban, meglátogatott egy ovodát, amely az óvóhelyen üzemelt és eljátszogatott a gyerekekkel. Ugye nem félünk? – mondta-kérdezte. Utána a helyi kórházban, meglátogatta a sebesülteket. Mivel a látogatás közben is érték lövedékek a várost – biztonság okokból rövidebbre fogták és hazavitték jeruzsálembe a 85 éves elnököt – minden tiltakozása ellenére.

 

SZERDA DÉLUTÁN ÖT ÓRA

 

  A MA ÉRKEZETT LÖVEDÉKEK  száma ezidáig már eléri a hetvenet. Izrael egy  Iszlém Jihád fegyverraktárt bombázott le Han Junesban, 4 halott és egy levegőbe repült arzenál. Beér-Seván panaszkodnak hogy nem hallják a szirénát, aki hallja, szalad az óvóhelyre. Akinek nincs óvóhelye – az otthon űl és imádkozik. A Hátország parancsnoksága az interneten közli utasitásait, de mit csinál az, akinek nincs computere, főleg vallásos emberek

 

A KABINET ma egyáltalán nem tárgyalta a francia javaslatot a 48 órás "humanitáris" fegyverszünetről. Megvárják Sárközit, aki a jövő héten, állitólag, jön. Párizs ma az Eu központi tagja, jelenleg a soros elnök is, állitsák le előbb a viperák lövöldözéseit, utána jöhet a fegyverszünet.  Livni holnap Párizsba utazik. Az izraeli hadsereg a gázai határon, lábhoz tett fegyverrel, áll és vár. Hogy mire vár, azt senki nem tudja, ne tessék kérdezni. Majd a választások után? De hát az csak februárban lesz. Addg a déliek nem birják ki idegekkel. Mikor érkezik ide Rechovotra? – kérdezik az unokák és nekem kell válaszolni- Ne tessenek irigyelni engem.

 

Ma este majd Tel-Avivban és másutt, ahová egyelőre nem lőnek a viperák, szent szilvesztert ünnepelik a véletlenül-zsidó istentelenek, meg a pravoszláv orosz "zsidók", vagy félmilliónyi, akiket a Szochnut "tévedésből" hozott ide (ma már belátják, de már késő). Ez a Frankó féle ötödik hadoszlop, a féreg, a szú, amely belőlről rágja a zsidó ország fáját. Rosszabb, mint a vipera, amit meg lehet ölni, illetve méregfogát kihúzni.
 
MA A CHAMASZ  siránkozik és az arab államokat vádolja, amiért elhanyagolják őket. Az Arab Liga vezetősége ma hangzatos, nesze-semmi határozatokat fogadott el. Ma azzal vádolja Gáza Izraelt, hogy először a háboru kitörése óta - egy mecsetet bombázott- Izrael szerint a mecset egy álcázott fegyverraktár volt. Aki az arabokat ismeri - elhiszi.
 

 (folyt.köv.)

 

2 megjegyzés:

  1. Légyszíves a fegyverszünetről írni, ha létezik olyan, illetve, Izrael partner lenne-e ennyi becsapás, hazugság után hinni az araboknak?

    Számít-e, figyelembe vehető-e a nemzetközi sajtóvisszhang?

    VálaszTörlés
  2. Sztem...az "orosz helyzet"..bár nem ideális korántsem...mégis csak homogán összetételű emberekről lévén szó, nem kéne "szúnak" aposztrofálni, mégha sokuknak nincsenek rendben a papírjai, sokan nem vallásosak, sőt...nem is zsidók:)

    VálaszTörlés